Julia Osendarp
Julia Osendarp Televisie 15 jul 2022
Leestijd: 3 minuten

Hilariteit bij B&B Vol Liefde-kijkers om Desiree die markt op stelten zet: ‘Heel Italië trilt’

De aflevering van B&B Vol Liefde maakte gisteren wederom heel wat tongen los. Letterlijk zelfs, toen Richard zijn date Simone gepassioneerd tongzoende. Maar vooral Desiree, de date van Hans in Italië, verbaasde menig kijker. Deze wervelwind aan energie, met haar ietwat bijzondere eisenpakket voor boodschappen, wist een Italiaanse markt op stelten te zetten.

Voor de romantische en ongemakkelijke perikelen in de buitenlandse B&B’s kruipt menig Nederlander voor de buis. Acht Nederlandse bed and breakfast-eigenaren gaan op verschillende plekken in Europa namelijk een liefdesavontuur aan. Denise in Spanje, Hans in Frankrijk, Ted in Madeira, Martijn in Portugal, Richard in Portugal, Natasja in Frankrijk, Hans in Italië en Astrid in Oostenrijk zoeken de geschikte partner om hun buitenlandse droom mee te verwezenlijken.

Richard tongzoent in B&B Vol Liefde

Gisteravond ging het in de uitzending over Martijn, Richard, Natasja en de Italiaanse Hans. Dat Astrid in deze aflevering ontbrak vonden sommige B&B Vol Liefde-kijkers best wel jammer. Want de Oostenrijkse B&B-eigenaresse werd in de eerdere afleveringen bekroond tot meest besproken kandidate. 

Gisteravond zorgde Richard voor vermaak bij kijkers met zijn enthousiaste tongzoen met date Simone. Het tweetal besloot namelijk elkaar liefkozend gedag te kussen, of naja gewoon vol te tongzoenen voor de camera. En daar raakten sommige kijkers wel een beetje van ondersteboven. Maar als later in de aflevering Claudia in een kort bloemenjurkje arriveert, is B&B-eigenaar Richard opnieuw van slag. Dat belooft nog wat.

Kijkers smullen van Desiree die Italiaanse markt op stelten zet

Maar de meest besproken persoon van gisteravond is toch wel Desiree. Die in Toscane bij ‘hunkerende Hans’, die overigens ook de nodige reacties over zich heen kreeg, haar culinaire trucendoos opentrok. Wat leidt tot hilarische televisie.

Desiree bestempelt zichzelf als een echte keukenprinses en heeft besloten voor haar ‘potentiële partner’, zijn ex-vrouw Libera en concurrent Hayriye een maaltijd te koken. En Desiree blijkt een uitgesproken type dat luidkeels de Italiaanse markt op stelten zet. Bij de marktkramen schreeuwt ze in steenkolen-Engels en gebrekkig Italiaans de ingrediënten tegen de verkopers. Daarnaast blijkt Desiree een wervelwind aan energie te zijn die door het beeld heen vliegt, wat ook het kijkerspubliek opvalt. Overigens schaamde Hayriye, die met Desiree boodschappen deed, zich behoorlijk voor haar concurrent.

Desiree en Hans uit hetzelfde hout gesneden

Italië is toch geen Holland, concludeert Desiree die meerdere keren roept dat „ze zo niet kan werken”. Hans vindt overigens dat zij zich aanstelt en een hoop bombarie maakt op niks af. Hayriye hoort het allemaal aan en houdt wijs haar mond. Ze concludeert wel dat Desiree en Hans behoorlijk veel op elkaar lijken. Want zowel Hans als Desiree praten volgens haar graag, maar vragen naar een ander doen ze niet. Daar kunnen ze allebei nog wel wat van leren, besluit Hayriye.

Wil je B&B Vol Liefde terugkijken? De aflevering van gisteravond vind je hier

Verrassende wending B&B Vol Liefde: Alex na twee dagen al naar huis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Hilariteit bij B&B Vol Liefde-kijkers om Desiree die markt op stelten zet: ‘Heel Italië trilt’
Sluiten