Julia Osendarp
Julia Osendarp Televisie 10 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Michella Kox en Rob Geus vliegen elkaar in de haren in Celebrity Apprentice

Reality-ster Michella Kox is niet vies van een tv-relletje op z’n tijd. En dat blijkt ook uit de eerste aflevering van Celebrity Apprentice. Daar krijgt ze het aan de stok met keurmerkgoeroe Rob Geus, die haar ondernemerschap in twijfel trekt. En dan kun je wachten op een paar flinke sneren van Kox.

Celebrity Apprentice is een nieuw programma op Videoland waarin BN’ers hun zakelijke talent laten zien. In het programma, overgewaaid uit de Verenigde Staten, proberen tien bekende Nederlanders indruk te maken op topondernemer Michel Perridon. 

BN’ers gaan zakelijke strijd met elkaar aan in Celebrity Apprentice

Onder meer rappers Sjaak en Bizzey, presentator Maxim Hartman, oud-voetbalster Anouk Hoogendijk, oud-politicus Henk Krol, koningshuisdeskundige Justine Marcella, YouTuber Jessie Maya en presentatrice Catherine Keyl nemen het tegen elkaar op. De zusjes Reinders fungeren als spionnen voor Perridon. En dus ook Kox en Geus proberen de ondernemer in zichzelf te vinden.

Aan de hand van verschillende opdrachten gaan de BN’ers de stijd met elkaar aan. In de eerste aflevering moeten Kox en Geus samenwerken voor een opdracht. Daarbij moeten zij zoveel mogelijk geld verzamelen voor een kunstveiling.

Michella Kox haalt uit naar Rob Geus

Geus neemt in het programma behoorlijk de leiding en is projectmanager bij de opdracht. Bij hun tegenstanders, het team waar Keyl, Bizzey, Hartman, Maya en Hoogendijk in zitten, gaat alles vrij voorspoedig.

Maar in het team van Geus en Kox gaat het minder voor de wind. Kox wordt, naar eigen zeggen, genegeerd en heeft geen inspraak. Al snel keert Kox zich tegen de hygiëne-expert.

Want het team van Geus verliest genadeloos. En dat betekent dat iemand wordt ontslagen door Perridon. Volgens Kox de schuld van de keurmerk-specialist en ze haalt daarna naar hem uit. „Rob is vooral met Rob bezig.”

Televisieruzie

Geus moet uiteindelijk twee kandidaten in de gevarenzone zetten. Hij kiest ervoor om Kox ook op die positie te zetten. „Die heeft echt het ondernemerschap niet in zich. Het is een aardige meid, maar die snapt er niet heel veel van”, zegt Geus.

Daarna ontstaat er een televisieruzie tussen de twee. Kox moest namelijk naakt op de foto voor de kunstveiling en is boos over de actie van Geus. „Ik heb in mijn blote fluit gestaan voor jouw goede doel en dan zeg jij dat ik niet…”, zegt Kox. Waarna Geus uitlegt dat hij Kox geen ondernemer vindt.

Michella Kox neemt geen blad voor haar mond

„Zit niet in me? Maar je komt hier toch om te leren? In de wandelgangen heb je ook al lopen zeggen dat je mij vergelijkt met een beperkt iemand waar je mee werkt. Mensen praten, Rob”, reageert een furieuze Kox.

Uiteindelijk komt het Geus duur te staan en moet hij zelf het programma verlaten. Hij is het totaal niet eens met de uitslag. „Ken jij vroeger iemand in de klas die altijd alles beter weet en zelfs mensen zou verraden in de klas? Dat is Rob. Ik vind Rob gewoon niet leuk”, sluit een tevreden Kox af.

De eerste aflevering van Celebrity Apprentice staat nu op Videoland. 

Michel Perridon vindt ‘boobies’-opmerkingen richting Jinek niet ongepast

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Michella Kox en Rob Geus vliegen elkaar in de haren in Celebrity Apprentice
Sluiten