Judith Tielemans
Judith Tielemans Televisie 11 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Bijzondere make-up Davina Michelle bij Humberto trekt aandacht van kijkers

Zangeres Davina Michelle schoof gisteravond met een bijzondere make-up look aan bij Humberto. Kijkers raken niet uitgepraat over de ‘warrior look’ van de blondine. Het uiterlijk van Davina is wel vaker een veelbesproken onderwerp. Daarom besloot de zangeres er ook een nummer over te schrijven: No Angel.

Voordat ze het nieuwe nummer ten gehore bracht bij het programma, wilde ook Humberto wat uitleg over de rode strepen op haar gezicht. „Het is een ongelukje”, verklapt Davina lachend. „Nee, ik dacht: oké, ik ga wat roods doen. Ik zet een vette streep in het hoekje. Toen zei ik tegen de gast die m’n haar doet: zal ik ook onder een streep zetten? Hij zei: leuk, doe maar! Dus ik whoo, dat is te veel”, vertelt de zangeres. „Maar ik vind het vet, dus ik ben blij. Ik hou er niet van als het allemaal zo perfect zit. Gewoon even lekker door de mainstream heen.”

Davina Michelle bij Humberto

Wanneer het tijd is voor Davina om op te treden, zien kijkers de kritische tweets over het uiterlijk van de zangeres voorbijkomen op het scherm. Het houdt niet op bij de montage: ook tijdens de aflevering wordt er weer volop getwitterd. „Die make-up van Davina. Doet me denken aan dat rode lintje toen je vroeger een pakje Marlboro opentrok”, schrijft iemand. „Oh, uitgeschoten. Ik hoor niet meer wat ze zegt, pure afleiding dit.”

Toch zijn er ook genoeg mensen die het wél leuk vinden dat de zangeres van een experiment houdt. „Davina is zo cool”, reageert een enthousiaste kijker. „Davina Michelle is een rockstar”, vindt een ander. „Natuurlijk snappen al die simpele types die make-up niet. Iedereen die ooit een beetje alternatief geweest is, zou deze vorm zelfexpressie moeten toejuichen.” Maar ook de zangkwaliteiten van Davina bij Humberto vallen in de smaak. „Davina you go girl! Wat kan ze zingen”, klinkt het op Twitter.

Humberto is iedere zondag om 21.40 te zien op RTL 4. Je kunt de aflevering hier terugkijken. 

Kijkers overduidelijk: Davina Michelle moet meedoen aan het Songfestival

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Bijzondere make-up Davina Michelle bij Humberto trekt aandacht van kijkers
Sluiten