Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Televisie 17 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Lang Leve de Liefde-kandidaten hebben elkaar écht gevonden: ‘Ik laat je gewoon niet meer los’

Het gaat vaak genoeg mis in het programma Lang Leve de Liefde, waar steeds twee mensen 24 uur met elkaar in een huis verblijven om te ontdekken of zij elkaars ideale partner zijn. Spoiler: negen van de tien keer is dat bij uitstek níet zo. Ongemakkelijke situaties, pijnlijke stiltes en zelfs ruzietjes hier en daar, het zijn vaak geen optimale situaties. Maar gisteren ging een date wél erg goed. Kim en Erwin lijken elkaar echt gevonden te hebben. En dat blijkt ook uit de innige beelden.

Ook kijkers valt het op: de Limburgse Kim en Belgische Erwin lijken meteen een goede klik te vinden. Lieve woordjes hier en daar, zelfs een massage tijdens het koken. Kan het dan toch ook góed gaan bij dit programma?

Eindelijk match in Lang Leve de Liefde

„Ik voel me zo op m’n gemak bij jou hé”, merkt Kim op wanneer zij en Erwin aan ‘n lekker bordje pasta zitten. „Dat is een goed teken.” Een goed teken inderdaad, en een zeldzaam teken bij dit programma. Onlangs spatte de ongemakkelijkheid nog van het beeld, toen de ene kandidaat de ander totaal niet zag zitten. Hijzelf zag daar maar één reden voor: „Het is het baardje zeker?” „Niet te doen”, was het oordeel van kijkers.

Maar goed, terug naar de dolverliefde Kim en Erwin van gisteravond. Bij de bekende vragenronde – waarbij de kandidaten elkaar steeds een vraag moeten stellen – lijkt de liefde helemaal op te bloeien. „Voel je je aangetrokken tot je date, waarom wel of waarom niet?”, vraagt Kim haar tijdelijke huisgenoot. Het antwoord komt snel: „Ja, omdat je een leuke meid bent.” En ook Kim is tevreden: „Je voldoet helemaal aan mijn wensen.”

En ook de tweede dag, waarop het vragenvuur doorgaat, spatten de vonken er weer vanaf. Na een innige omhelzing op de bank, zegt Erwin: „Ik laat je gewoon niet meer los.” Bekijk hieronder het fragment:

‘Smelt’

Je snapt het: social media barst weer los, maar deze keer wél op een positieve manier. Het is maar al te duidelijk dat er een goede match is gevormd, en sommige kijkers zouden zelf misschien wel een beschuitje willen eten met Erwin. „Ik smelt bij zulke lieve woorden.”

Bekijk hier de hele aflevering van Lang Leve de Liefde:

Johan Derksen sneert naar Willem Engel en Thierry Baudet: ‘Gevaarlijke gekkies’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Lang Leve de Liefde-kandidaten hebben elkaar écht gevonden: ‘Ik laat je gewoon niet meer los’
Sluiten