Julia Osendarp
Julia Osendarp Televisie 28 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

BZV-kijkers praten nog graag even na over praatgrage boer Rob: ‘Gaat hij nu zingen?’

Staat Boer Zoekt Vrouw aan? Dan twittert menig Nederlander mee over de dates op de boerderij. Ook gisteravond raakten kijkers niet uitgepraat over de boerenliefde. Boer Rob was vooral onderwerp van gesprek. Zijn praatgrage gedrag, zangkunsten en instop-ritueel maakt online nogal wat tongen los.

Wekelijks aanschouwen bijna drie miljoen kijkers de liefdesperikelen op de boerderij. Kersenteler Rob, schapenhouder Janine, paardenhouder Hans en melkveehouders Jouke en Evert gaan dit seizoen op zoek naar de liefde.

Twitter praat mee over liefdesperikelen Boer Zoekt vrouw

Bij boerin Janine gaat de boel het meest voor de wind. ‘Haar’ mannen blijken erg weg van Janine. Bij paardenboer Hans loopt het allemaal wat stroever, terwijl veel BZV-kijkers hem zo sympathiek en lief vinden.

Kersenboer Rob zit graag op de praatstoel, blijkt tot ergernis van de vrouwen. Wendy dropt uiteindelijk de vraag: „Rob kun jij ook goed luisteren?” Zelf vindt de kersenboer van wel, maar Wendy lijkt daar wat vraagtekens bij te hebben. En daar twitteren de BZV-kijkers graag over mee.

BZV-kijkers praten graag na over boer Rob

Later kiest Rob ervoor om zijn zelfgeschreven nummer Hold On voor zijn dates te spelen. Bemand met gitaar en mondharmonica draagt hij het nummer voor aan de dames. Daarna komt ook de contrabas tevoorschijn. Naar eigen zeggen deelt hij graag zijn talent met anderen. „Dat is ook een stukje Rob die we leren kennen”, zegt deelneemster Silvia.

Maar ook het instop-ritueel van Rob intrigeert de kijkers. Als zijn dates naar bed gaan, kiest hij er namelijk voor om ze nog even een nachtzoen te brengen.

Ook Maud en Jouke komen nog voorbij

Overigens valt ook de naam Maud op Twitter wederom. Maud, die het hart van boer Evert probeert te veroveren, werd in eerdere afleveringen bestempeld als wellicht de meest excentrieke kandidaat. Eerst kon zij rekenen op nogal wat kritiek, maar de kijkers draaiden over haar ook weer bij.

Ook boer Jouke komt op Twitter meerdere malen voorbij. Want al te romantisch vinden kijkers hem niet. Hij ontving overigens wel de meeste brieven van alle boeren.

Wil je de hele uitzending van Boer Zoekt Vrouw bekijken? Je vindt de aflevering van gisteravond hier

Verbaasde reacties op pijnlijke vragen bij First Dates: ‘Wat een romanticus die Tom’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
BZV-kijkers praten nog graag even na over praatgrage boer Rob: ‘Gaat hij nu zingen?’
Sluiten