Judith Tielemans
Judith Tielemans Televisie 16 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Kijkers voelen sympathie voor Married at First Sight-kandidaat: ‘Wat lullig’

De kandidaten in Married at First Sight groeien steeds meer naar elkaar toe, maar voor anderen blijkt het toch geen match made in heaven te zijn. Dat Arjan geen vonk voelt tijdens de eerste dans op de huwelijksdag, maakt hij dan ook duidelijk aan zijn kersverse geliefde in het programma.

„Ik vind dit zo ongemakkelijk”, zegt Arjan wel drie keer tijdens de dans. Maurice daarentegen vindt het wel leuk en blijft hem diep in de ogen staren. Ook dat schiet in het verkeerde keelgat van de bruidegom. „Ik moet wel even wennen aan jouw blik.”

‘Ik had bijna nee gezegd’

Dat de makers van het programma zo lang bezig zijn geweest met het vormen van de perfecte match, ziet Arjan niet terug. „Ik herken niks terug van de match in hem. Bij het altaar had ik bijna nee gezegd”, biecht hij op in een gesprek met Carlo Boszhard.

Op Twitter barst weer eens de bom los. Zo vraagt iemand zich af waarom Arjan zich eigenlijk opgeeft voor zo’n programma, als hij de liefde niet eens een goede kans geeft. „En dan krijg je ook nog zo’n leukerd als Maurice. Ik begrijp het niet. Eigenlijk heel erg verdrietig.”

Een ander denkt dat Arjan alleen mee doet vanwege zijn bloemenzaak. „Die opende hij op Insta tegelijkertijd met de uitzendingen. Dus de drama en aandacht duurt nog wel even. Alles voor de aandacht. Maurice verdient dit niet.”

Van The Bachelorette naar Married at First Sight

Het kersverse koppel Joep en Caroline geven elkaar nog wel een kans, maar dan moet Joep wel nog iets opbiechten. Hij heeft namelijk meegedaan aan The Bachelorette om het hart van Gaby Blaaser voor zich te winnen. Daar heeft de bruidegom geen spijt van. „Het was een mooi avontuur en ik heb een leuke tijd gehad. Maar het is afgesloten.” Volgens Joep is Married at First Sight een stuk oprechter dan The Bachelorette. „Dat voelt heel anders dan dit. Dit is oprecht, dat meen ik ook.”

Gelukkig herkent Caroline hem niet van de datingsshow, want „zulke gezichten” blijven haar niet bij.

Wil je de aflevering terugkijken? Je vindt ‘m hier

Eerste beelden nieuwe Married At First Sight-aflevering zijn alweer om te smullen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Kijkers voelen sympathie voor Married at First Sight-kandidaat: ‘Wat lullig’
Sluiten