Mike Vlastuin
Mike Vlastuin Televisie 17 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Kijkers VI Vandaag gaan los op het kapsel van Wilfred Genee: ‘Was zijn kapper dicht?’

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat storm Dudley over ons land raast. De storm heeft gisteravond ook de studio van VI Vandaag bereikt. Het kapsel van Wilfred Genee zag er nogal bijzonder uit en daar werd door kijkers veel over gesproken.

Het lijkt er op dat Wilfred Genee met gevaar voor eigen leven door de storm naar de studio is gekomen. Veel kijkers vragen zich af wat er met zijn kapsel is gebeurd. „Wilfred Genee heeft zojuist met een dame in de bezemkast gezeten aan zijn kapsel te zien”, reageert een van de kijkers.

Kapsel Wilfred Genee afgekraakt

De VI Vandaag-presentator liet in de teaser al weten zijn haar afgestemd te hebben op de storm. Niet iedereen had dit direct begrepen, wat voor hilarische reacties zorgt. „Was de kapper dicht van Wilfred Genee”, is een van de vele vragen. „Moest Wilfred Genee nog iets uit zijn auto halen”, vaagt iemand anders zich af.

Het kapsel van de presentator wordt ook veel vergeleken met andere personages. Zo vergelijkt een van de kijkers het kapsel namelijk met die van Larry, bekend van de sitcom Seinfield. Een andere kijker maakt de vergelijking met Bert van het programma Sesamstraat.

Haar-overschrijdend gedrag

Het gaat in het nieuws tegenwoordig veel over grensoverschrijdend gedrag. Hierdoor zijn er ook actuele, maar creatieve reacties op het kapsel: „Wilfred vertoont haar-overschrijdend gedrag! Dit kan echt niet! Zijn er meerdere meldingen?”

Aan het einde van het programma maakt Johan Derksen nog een scherpe opmerking. Hij vraagt zich namelijk af of Wilfred Genee op de terugweg naar huis weer de wind tegen heeft. Zo kan het kapsel misschien weer de goede kant op komen te staan.

Storm Dudley heeft ondertussen in het land al voor wat onrust gezorgd. Er is vooral veel overlast op de wegen en bij het openbaar vervoer. Zo ligt er een omgevallen boom op de A12 en op het spoor in Limburg.

Zwemmer doodgebeten door witte haai in Sydney: ‘Verschrikkelijk’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kijkers VI Vandaag gaan los op het kapsel van Wilfred Genee: ‘Was zijn kapper dicht?’
Sluiten