Judith Tielemans
Judith Tielemans Televisie 6 feb 2022

Deze kandidaat zaait leugens en verdeeldheid in Wie is de Mol?

In de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? wisselen leugens en verdeeldheid elkaar af in een rap tempo. Dat begon bij de Mol-telefoon, die in de tas van Kim-Lian van der Meij werd gevonden (of niet…?). De groep wist het zeker: zij zou de telefoon mee hebben genomen. Maar Kim-Lian zelf ontkende dit.

Als je het aan Sahil Amar Aïssa vraagt, moest de groep een „soort Game of Thrones-opdracht” uitvoeren. Daarmee doelde hij op de taak om naar geldkisten te vissen in het donker op de sup. De groep vond vijf kistjes, en konden er vier openen: genoeg voor 1400 euro in de pot.

Dat Sahil al zijn kistjes van zijn plank laat grissen en ze per ongeluk in het water dondert, zorgt voor verdenkingen richting de kandidaat. Maar toch blijkt hij niet de mol te zijn. Hij krijgt een rood scherm en dat betekent dat Sahil vertrekt. Sportief is ‘ie in ieder geval zeker. „C’est ça, guys!”, zijn de laatste woorden van de presentator, voordat hij het spel verlaat.

Wie is de mol?

„Oké, deze aflevering is Kim Lian wel heel erg aan het mollen. Of ben ik de enige die dat denkt?”, vraagt een kijker zich af. En nee hoor, je bent zeker niet de enige. Nu Sahil in deze aflevering is afgevallen, weten kijkers het zeker: Kim-Lian is de mol. „Kim-lian doet zich voor als een mollende kandidaat; geen enkele mol zou zo opvallend mollen”, reageert een kijker op Twitter. „Zij hoopt daardoor dat niemand haar verdenkt.”

Sahil Amar Aïssa over Wie is de Mol?: ‘Wanorde trappen het vetst om te doen’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Deze kandidaat zaait leugens en verdeeldheid in Wie is de Mol?
Sluiten