Pim Pauwels
Pim Pauwels Televisie 25 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Johan Derksen haalt uit naar Beau van Erven Dorens: ‘Verschrikkelijk’

Johan Derksen vindt dat presentator Beau van Erven Dorens wel erg veel op televisie is. Vooral zijn rol in Lago di Beau, het programma waarin Beau van Erven Dorens elke week twee gasten ontvangt aan het Comomeer in Italië, staat Johan Derksen niet aan. „Het is verschrikkelijk.”

Johan Derksen zegt in VI Vandaag dat hij Lago di Beau niet meer kan aanzien door het gedrag van Beau van Erven Dorens. „Geslijm en gekwijl”, noemt hij het. „Nee, ik heb het niet gezien”, verwijst hij naar de aflevering van zondag. „Ik vind het verschrikkelijk. Het is leuk doen op het water in een bootje.”

René van der Gijp valt Johan Derksen bij. „Oh, wat is het toch fijn dat je er bent. Oh, zo fijn”, vat Van der Gijp op een cynische manier samen hoe Beau van Erven Dorens in het programma zijn gasten verwelkomt. Daarna zegt Johan Derksen dat hij een beetje klaar is met de presentator op televisie. „Dan zit Beau in Lago di Beau en dan schakel je over en dan is hij quizmaster. En als je dan weer doorschakelt, dan heeft hij een talkshow. Het is allemaal wel een beetje veel Beau, hè.”

Kijkers delen mening Johan Derksen niet

Afgelopen zondag zat het er na vier afleveringen op voor Lago di Beau. In het programma neemt Beau zijn gasten mee op pad met pittoreske dorpjes, hoge bergtoppen, groene heuvels en diepblauw water als decor. In die zomerse setting voert de televisiepresentator gesprekken met zijn gasten. Het programma doet sterk denken aan Villa Felderhof, dat tot 2010 op televisie te zien was.

In de voorlopig laatste aflevering van Lago di Beau van afgelopen zondag waren Edsilia Rombley en minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers te gast. De aflevering maakte veel indruk op kijkers. Er zijn vooral veel lovende woorden voor Kuipers. „Wat een fijne en sympathieke persoonlijkheid.” Kijkers zeggen dat ze het ministerschap wel aan hem toevertrouwen.

Kijkers hopen op tweede seizoen Lago di Beau

Alhoewel Johan Derksen het programma niet meer kan aanzien, hopen veel kijkers dat er een tweede seizoen van Lago di Beau wordt aangekondigd. „Het is alsof je bij ze aan tafel zit met een glas wijn, luisterend naar de verhalen. Hier kom ik van tot rust.”

https://twitter.com/aleurs/status/1485676716790104070

Hartman haalt uit naar ‘medianarcist’ Beau van Erven Dorens: ‘TVOH-slachtoffers voor sensatie’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Johan Derksen haalt uit naar Beau van Erven Dorens: ‘Verschrikkelijk’
Sluiten