Erik Jonk
Erik Jonk Televisie 29 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Daar is-ie dan! Netflix deelt trailer Undercover 3 (met lekker veel Ferry Bouman)

Veel fans hebben er ongetwijfeld naar uitgekeken: de trailer van Undercover seizoen 3, de thriller-serie van Netflix. Vanmorgen is hij wereldkundig gemaakt. Wie vond dat Ferry Bouman (Frank Lammers) een te klein aandeel in reeks twee had: zet je maar schrap. Je krijgt één en al Ferry.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de Vlaams-Nederlandse serie Undercover gaat op zondag 21 november op Netflix in première.

Ferry Bouman en de onverwachte wending

Wat kunnen we van Undercover 3 verwachten? Nou dit: met de komst van het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut worden de aartsrivalen Ferry Bouman en undercoveragent Bob gedwongen om hun rancune opzij te zetten. Zo kunnen zij zichzelf verzekeren van een nieuwe toekomst. Hierdoor krijgt het leven van Ferry een onverwachte wending. Dat Frank Lammers als Ferry een veel groter aandeel in Undercover 3 heeft dan in ‘2’, blijkt in de trailer al na dertien seconden. Metro sprak hem op weg naar het vorige seizoen trouwens samen met zijn serieliefje Elise Schaap.

Undercover Netflix
Frank Lammers (l) en Tom Waes als Ferry en Bob in Undercover 3. Foto: Netflix

Nog meer over Undercover seizoen 3

Bob (Tom Waes) is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende. Die wordt geleid door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan. En tja, dan… Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij dus op Ferry Bouman.

Dit is de vandaag gelanceerde trailer:

Complete Netflix-cast Undercover

De complete cast van Undercover seizoen 3 bestaat uit: Tom Waes, Frank Lammers, Elise Schaap, Jeroen Van der Ven, Celest Henri Cornelis, Ruth Becquart, Wouter Hendrickx, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Nazmiye Oral, Murat Seven, Gökhan Girginol, Gökhan Kizilbuga, Selin van de Vondel en Mikael Yilmaz.

Nog maar een klein maandje wachten… En dan vind je Undercover 3 van Netflix hier.

Karsu en Belle Perez schitteren in laatste Beste Zangers: ‘Kippenvel!, holy moly!’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Daar is-ie dan! Netflix deelt trailer Undercover 3 (met lekker veel Ferry Bouman)
Sluiten