Julia Onclin
Julia Onclin Televisie 16 okt 2021

De leukste tweets over De Dansmarathon: ‘Het lijkt The Walking Dead wel’

Hoewel De Dansmarathon op SBS6 een pijnlijk begin met erg weinig kijkers kende, nemen de kijkcijfers gestaag toe. Zo keken vrijdagavond al 308.000 kijkers naar de koppels die strijden voor een geldprijs voor het goede doel. Nu de marathon steeds langer duurt, neemt de vermoeidheid toe en dat levert grappige momenten op. Metro heeft de leukste tweets over De Dansmarathon voor je verzameld.

Hoewel de deelnemers fris en fruitig aan het avontuur begonnen, is de energie bij sommige koppels inmiddels wel verdwenen. Dit zorgt voor medelijden bij de kijkers die zich afvragen of een aantal paren niet uit hun lijden verlost kunnen worden.

Blarenpleisters en Elvis

Daarnaast is er iemand die zich afvraagt of De Dansmarathon de zorg niet te veel belast. Er worden namelijk flink wat blarenpleisters en tapejes geplakt.

Naast de koppels die het toch net niet redden of net niet in de smaak vallen omdat ze nog slechts drie pasjes per minuut doen, zijn er ook een aantal favorieten. Zo valt Elvis enorm in de smaak met zijn gladde kapsel en opvallende blouseje.

The Walking Dead?

De koppels die nog over zijn, dansen inmiddels al flink wat uurtjes en dat is te zien ook. Sommige deelnemers lijken volgens de kijkers meer op de zombies uit The Walking Dead, dus mochten er nog figuranten gezocht worden…

Dansmarathon is een ware slijtageslag

De Dansmarathon werd afgetrapt met honderd koppels, maar vrijdagavond, toen men precies 25 uur aan het dansen was, waren er nog zestig koppels over. Het paar dat in vijftig uur tijd de minste rust neemt, wint 100.000 euro. Daarnaast wordt er geld opgehaald voor het Longfonds. Zaterdagavond rond 22.00 uur is de finale, daarna zullen we weten welk koppel wint.

Het enige wat dan nog tussen het winnende duo en die felbegeerde geldprijs in staat is een extra dopingtest die na afloop gedaan zal worden. Ook tijdens de marathon wordt er volgens het ANP gecontroleerd op het gebruik van doping.

Au: De Dansmarathon, heel veel blarenpleisters maar geen kijkers

Nederland geniet van Masked Singer en terugkeer Loretta Schrijver

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
De leukste tweets over De Dansmarathon: ‘Het lijkt The Walking Dead wel’
Sluiten