Matthijs de Kruijff
Matthijs de Kruijff Televisie 9 aug 2021

Kijkers blij met Studio Tokio: géén aandacht voor kus Ramsey Angela

Met het doven van de vlam zijn de Olympische Spelen van Tokio officieel ten einde. TeamNL leverde een geweldige prestatie, want met maar liefst 36 medailles waren de Nederlandse sporters bijzonder succesvol. De sluitingsceremonie trok ‘s middags dan ook ruim een miljoen Nederlandse tv-kijkers, en Studio Tokio sloot in stijl af.

Bij gebrek aan toeschouwers in de stadions werden de Spelen meer dan ooit via de televisie gevolgd. Dat was echter ook niet vanzelfsprekend. Door het tijdsverschil met Tokio was het voor de Nederlandse kijker vrijwel onmogelijk om alles live te zien. Gelukkig werd ‘s avonds alles samengevat in Studio Tokio van de NOS.

Complimenten voor Studio Tokio

De Nederlandse tv-kijker kon dat wel waarderen. Presentator Henry Schut trok dagelijks vele kijkers en sloot gisteren af met een aantal van ruim 1,2 miljoen. Op Twitter krijgt Studio Tokio veel complimenten. Veel kijkers zeggen te hebben genoten van de afgelopen twee weken Olympische Spelen. Veel zijn positief over Henry Schut, maar ook over de fraaie reportages.

Studio Tokio sloot gisteravond in stijl af met een item over Ramsey Angela. De Nederlandse atleet pakte zaterdag met het estafetteteam verrassend zilver op de 4×400 meter. Gisteravond zat hij alweer bij Studio Tokio in Scheveningen. Bij aankomst in Nederland werd hij uiteraard opgewacht door zijn familie en de NOS was daar bij.

Ramsey Angela ziet zijn vriend weer

Ramsey Angela trof niet alleen zijn ouders en andere naaste familie, maar ook zijn vriend. De twee gaven elkaar uiteraard een dikke kus, maar daar werd verder geen aandacht aan besteed. Geweldig, vinden veel kijkers. „De NOS heeft in Studio Tokio meer gedaan voor homo’s dan welke Pride Walk, programma’s van Splinter Chabot of de literaire Regenbooglijst dan ook”, tweet schrijver Gerbrand Bakker.

Parijs steelt de show tijdens afsluitingsceremonie

De sluitingsceremonie trok 1,1 miljoen kijkers. Tokio gaf het stokje over aan Parijs, waar de spelen in 2024 worden georganiseerd. De Fransen lieten zien dat zij er klaar voor zijn. Tijdens de sluitingsceremonie werd geschakeld met Parijs, waar straaljagers voor een enorm spektakel zorgden. Veel kijkers hebben dan ook nu al zin in de Olympische Spelen van Parijs.

TeamNL brengt recordaantal van 36 medailles mee naar huis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Kijkers blij met Studio Tokio: géén aandacht voor kus Ramsey Angela
Sluiten