Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Televisie 4 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

(Post-)coronacoupes zorgen voor hilariteit bij Jinek: ‘Naar een Duitse kapper geweest?’

Eindelijk, de kappers zijn weer open. Sommige mensen wisten niet hoe snel ze op de stoel moesten zitten, en waren er net na aflopen van de avondklok al. Bij Jinek schoof een kapper aan die zijn zaak om 04.30 uur opengooide, én een klant die haar haar direct had laten knippen. Maar ook Sander van de Pavert van LuckyTV was aanwezig, en hij zorgt misschien nog wel voor de meeste hilariteit.

Om 04.30 bij de kapper

Eerst de kapper-gasten: kapper Ronny Fabianno opende gelijk om 04.30 uur zijn zaak, en Evita liet gelijk na het aflopen van de avondklok haar haar knippen. Ze zat om 04.30 uur in de stoel. Maar daar valt kijkers iets op: hoe kan je om 04.30 uur in de stoel zitten als de avondklok dan net pas afloopt? „Hoe kan ze om half vijf bij de kapper zijn?”, vraagt een kijker zich af.

https://twitter.com/mariekpiek/status/1367222679804248065

Een ander denkt dat ze zo de avondklok heeft overtreden: „Dus je zit om 04:30 bij de kapper? #avondklok overtreden?”

https://twitter.com/JanLohman/status/1367222978551943175

Hoe ze zo vroeg bij de kapper kwam is niet gespecificeerd, maar we gaan er voor de makkelijkheid maar vanuit dat ze direct naast of boven de kapsalon woont. Prima mogelijk. Maar kijkers hebben ook genoeg te zeggen over de kapper zelf, dat-ie bijvoorbeeld „doodmoe” is. „Stuur die kapper lekker naar huis!”

Een ander valt over de ‘simpelheid’ van het hele gebeuren. „Dit had twee maanden geleden al gekund. Sterker nog, het hele jaar door.”

Duitse coupe?

En dan was daar Sander van de Pavert, van LuckyTV. Hij had weer eens een grappige video gemaakt, maar dat is niet waar kijkers het meest om moeten lachen. „Jezus Sander, welke kapper heeft jou vandaag onder handen genomen?”, reageert iemand. Ook hij heeft namelijk een nieuwe coupe, maar of dat nou zo goed heeft uitgepakt voor ‘m…

En zo gaat het nog wel een tijdje door: „Alsof Sander van de Pavert met een plaatje uit een geschiedenisboek naar de kapper is gegaan: ‘Doet u die maar’.”

Ook vraagt een kijker zich af of hij naar Jinek zit te kijken of naar „de casting van Er ist wieder da the movie”.

Weer andere kijkers vinden het juist niet grappig, maar „eng en heel fout”. Gelukkig voor Sander kan-ie het nu weer snel laten fixen. Indien hij dat nodig acht, dan.

Wil je de gehele uitzending van Jinek terugkijken? Dat kan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.