Manners.nl
Manners.nl Televisie 17 sep 2020

Jim Carrey gaat Joe Biden spelen in nieuw seizoen Saturday Night Live

Een opvallende casting in aanloop naar de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten. Jim Carrey gaat dit najaar de Democratische gaat presidentskandidaat Joe Biden spelen in Saturday Night Live (SNL). Alec Baldwin persifleert al een tijd lang Donald Trump voor de televisieshow.

Over de details is nog niet veel uit de doeken gedaan, maar naar verwachting zullen er onder meer debatten tussen Jim Carrey als Joe Biden en Alec Baldwin als Donald plaatsvinden.

Jim Carrey als Joe Biden in Saturday Night Live

Saturday Night Live bestaat uit korte sketches, parodieën en muziekoptredens en heeft een wisselende presentator. Seizoen 46 staat op het punt van beginnen en zal tijdens de eerste weken in het teken staan van de Amerikaanse presidentverkiezingen. “Jim Carrey geeft het personage Joe Biden ongetwijfeld energie en kracht. Ik denk dat het ook erg grappig wordt”, aldus showrunner Lorne Michaels in een statement.

Verder kondigde Saturday Night Live ook een nieuw castlid aan. Punkie Johnson wordt de eerste zwarte, lesbische vrouw die meespeelt in het programma. Het nieuwe seizoen gaat op 3 oktober van start in New York. Voor het eerst sinds de pandemie wordt er weer vanuit de studio uitgezonden.

Alec Baldwin als Donald Trump

Jim Carrey persifleert Joe Biden straks tegenover Alec Baldwin, die sinds 2016 al viral gaat op YouTube met zijn Donald Trump-sketches. De huidige president van de Verenigde Staten is zo makkelijk te persifleren, dat het juist moeilijk wordt. De sketches met de Amerikaanse acteur worden in ieder geval massaal bekeken.

Op dinsdag 3 november 2020 staan de 59e presidentsverkiezingen van de Verenigde. Zittend president Donald Trump heeft zich namens de Republikeinen verkiesbaar gesteld voor een tweede termijn. Joe Biden is zijn Democratische opponent. De inauguratie van de nieuwe president vindt plaats op 20 januari 2021.

⌚️ Lees ook: Het horloge van Joe Biden is een sluw staaltje anti-Trump-symboliek

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Jim Carrey gaat Joe Biden spelen in nieuw seizoen Saturday Night Live
Sluiten