Anke Horstman
Anke Horstman Tech 21 nov 2017
Leestijd: 2 minuten

Tech for your boobies

Dat tech niet alleen voor mannen is… dat heb ik inmiddels al wel bewezen toch? Van Fashion Tech tot nieuwe iPhones en het inrichten van een smart home: je hebt mijn verhalen afgelopen maanden gelezen op Metronieuws.nl. Maar wist je ook dat er heel wat techbedrijven specifiek inspelen op de behoeften van de vrouw? Tech voor borsten bijvoorbeeld. Hoe dat zit? Lees het in onderstaand artikel!

Een BH en welnesscoach in 1

Ontspannen anno 2017 betekent naar de spa gaan, een filmpje pakken of lekker dineren. Maar de meest simpele manieren slaan we over. Ademhaling past zich aan, aan de spanning die je in je lichaam hebt. Door een meer ontspannen adempatroon te hebben kunnen mogelijk aanwezige klachten afnemen. Met deze Vitali BH en app word je op een laagdrempelige manier bewust gemaakt van de stress die je mogelijk onbewust ervaart. Een beetje prijzig is ie wel: voor 149 euro heb je er één.

De perfecte BH vinden met deze slimme spiegel

Ken je Lincherie al? De lingeriezaak heeft meerdere vestingen met 3D meetspiegel in heel het land. Het beste van online- en offline shoppen wordt gecombineerd dankzij een 3D scanspiegel die helpt de juiste maat en setje te vinden. Dankzij het persoonlijk advies vind je er altijd iets naar jouw smaak.

Kolven met Willow

Okay, er is een behoorlijke kans dat jij (lezer) geen kinderen hebt. Maar interessant vind je deze gadget vast wel. Zeker als je wel eens horror-kolf-verhalen uit je omgeving hoort. De Willow is een elektronisch kolf apparaat dat super comfortabel schijnt te zitten en te werken. Hij wordt onder de kleding gedragen, wat handig is, want dan scheelt een aantal keer terugtrekken op het toilet. Met alle ongemakken van dien. In het opvangzakje tussen de borsten wordt de gekolfde melk verzameld. Bovendien schijnt ‘ie weinig tot geen geluid te maken, dus geen gekke reacties van anderen!

3D geprinte BH

De 3D geprinte BH is al een tijdje bekend, maar pas vanaf binnenkort echt te bestellen voor consumenten. Waarom het zo interessant is? Er wordt een BH gemaakt op basis van een bodyscan; speciaal voor jouw lichaam dus. Geen snijdende bandjes of uitstekende beugels: een BH die naadloos aansluit op jouw peer-, appel- of andere vorm.

Over TechGirl.nl

Techgirl.nl is dé technologiewebsite voor vrouwen, gemaakt door Anke Horstman. TechGirl ontstond in 2012 als tegenreactie op de vele tech-websites die vooral op mannen zijn gericht, en is het bewijs dat een tech-website voor vrouwen echt niet hoeft te betekenen dat elke smartphone roze moet zijn, maar dat er zeker aandacht is voor style. Hier vind je alles over technologie, media en lifestyle. #techgirl: het nieuwe #fitgirl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.