Likeability of 5

Deze elektrische auto krijg je voor 4.200 euro

Ter illustratie/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

Kasper Hermans

17 SEP 2017

Een mooie elektrische auto kost toch al gauw een fortuin, maar in China laten ze zien dat het ook goedkoop kan. Het bedrijf General Motors heeft de Baojun E100 op de markt gebracht voor 5.000 dollar (omgerekend een kleine 4.200 euro).

Goed, het is geen auto die je moet kopen als je een heel gezin hebt. De Baojun E100 heeft namelijk het formaat van een kleine Smart, het wagentje is wel voorzien van allerlei luxe extra's.

Ingebouwde WiFi

Zo zit er in de auto een 7-inch kleurenscherm, is er ingebouwde WiFi aanwezig, evenals parkeersensoren en voetgangersdetectie. Verder kunnen de opties keyless entry en touchpad toegevoegd worden. Ook de traditionele specificaties zijn in orde. Hij kan snelheden van boven de honderd kilometer per uur halen.

Het enige minpunt is dat zijn actieradius slechts 150 kilometer is. Daarmee is het geen wagen voor de grote afstanden, maar juist voor de grote steden, waar hij vanwege zijn kleine formaat nog wel eens van pas kan komen.


like
user_08faf7394e00ca6c6f6c6571a584704e28b84c71_avatar

Log in om een reactie te plaatsen

Views

200+

Honda Accord uitgeroepen tot auto van het jaar

De Honda Accord/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

Kasper Hermans

VANDAAG, 09:00

In Detroit is de Honda Accord uitgeroepen tot de auto van het jaar North American International Auto Show (NAIAS). Daarmee werden de Kia Stinger en Toyota Camry afgetroefd.

Magische truc

Likeability of 5

Waar blijft de opvouwbare smartphone?

Foto van 'Anke Horstman'

Anke Horstman

GISTEREN

De smartphone kennen we inmiddels al een tijdje, maar de vorm is in zo'n acht jaar tijd wel hetzelfde gebleven. Is dat niet een beetje vreemd? Zijn we qua techniek/ideologie niet een stuk verder dan dit?

Van button naar touchscreen

Video: Robot Forpheus speelt uitstekend tafeltennis

Forpheus op CES/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

Kasper Hermans

GISTEREN

Op CES in Las Vegas zag je de voorbije week het ene na het andere technische snufje. Te veel om op te noemen en zeker te veel om in één week te beschrijven. Nog eentje dan: de pingpongrobot.

Behoorlijk niveau

De 5 tofste dingen die we op CES 2018 gezien hebben

De 5 tofste dingen die we op CES 2018 gezien hebben

Het logo van CES. / AFP

Foto van 'Imre Himmelbauer'

Imre Himmelbauer

14 JAN 2018

De techbeurs CES heeft ook dit jaar weer een flink aantal vette gadgets en technologische innovaties voortgebracht. Maar wat ons betreft staken deze vijf er bovenuit: dit zijn de vijf tofste producten van CES 2018.

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow
Likeability of 5

Na de Super Nintendo komt ook de Game Boy terug

Welk spel wil jij weer spelen?/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

Kasper Hermans

12 JAN 2018

Na de Super Nintendo wordt ook de Game Boy in een nieuw jasje gestoken. Op CES presenteerde Hyperkin de Ultra Game Boy en daarop zullen we veel van de spellen, die we nog kennen van vroeger verschijnen. Hij zal om en bij de 85 euro gaan kosten.

Likeability of 5

Straks zie je ons nog amper voorbijkomen op Facebook

Straks zie ons een stuk minder op Facebook/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

Kasper Hermans

12 JAN 2018

Facebook heeft grote veranderingen op de planning staan. Het social medium wil terug naar de basis en zorgen dat de tijd die mensen op Facebook spenderen goed bestede tijd is, dat legt Mark Zuckerberg uit in een lange post op - uiteraard - Facebook.

„We krijgen de laatste tijd veel feedback binnen vanuit de community dat posts van bedrijven, media en grote merken de boventoon voeren en dat de echte persoonlijke ervaringen ondersneeuwen", zo schrijft de oprichter. De nadruk moet weer komen te liggen op 'waardevolle sociale interacties'. Doordat video's en (nieuws)berichten van niet-personen enorm zijn toegenomen verliest Facebook volgens Zuckerberg zijn primaire functie.

Swipen voor seksuele toestemming

Foto van 'Jeroen Haverkort'

Jeroen Haverkort

11 JAN 2018

Je Tinderdate is een succes en jullie besluiten nog even om een ‘afzakkertje’ te doen. Maar hoever willen jij en je partner gaan? „Iemand vragen om een contract te tekenen voor hij of zij met je naar bed gaat is natuurlijk absurd”, zegt Rick Schmitz, CEO van LegalThings en ontwikkelaar van de app LegalFling. „Met LegalFling denken wij een oplossing te hebben: een simpele swipe is genoeg om toestemming te geven voor de fling.”

#MeToo