Rust bant meer dan 4000 spelers

12 februari 2014 om 10:45 door Metro redactie
Rust bant meer dan 4000 spelers

De oprichter van FacePunch, Garry Newman, heeft op deRust website laten weten dat 4261 spelers geïdentificeerd werden als cheaters en gebanned zijn. De beveiligingstechnologie CheatPunch is dit weekend alleen op de officiele servers gezet. 

Newman laat (best hilarisch) weten onverbiddelijk te zijn: “You won’t get unbanned. We know it was your nine year old cousin. We know your computer got hijacked. We know that the CIA is getting you banned from all your games on Steam so you will join them in the hunt for aliens.” 

De ontwikkelaar begrijpt dat er snel weer cheats zullen zijn die als 'CheatPunch-proof' bestempeld zullen worden, maar laat weten dat ze de strijd niet op zullen geven. CheatPunch zal later ook naar third-party servers komen. 

Het is niet de eerste keer dat Newman bezig is met het afschrikken van boosdoeners. Hij was degene die op het melige idee kwam om een error in Garry's Mod te stoppen die alleen verscheen bij geripte versies van de game. Bij deze error kwam het verzoek om contact op te nemen met support. Stop right there, criminal scum! 

Bron: Power Unlimited

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d