Bijna 10 jaar wachten op Beyond Good and Evil 2

18 juli 2013 om 11:22 door Metro redactie
Bijna 10 jaar wachten op Beyond Good and Evil 2

Michel Ancel heeft een nieuw excuus verzonnen voor het niet maken van Beyond Good and Evil 2. Zijn ambities voor die game zouden namelijk te groot zijn voor de huidige generatie consoles. Hij praat de laatste tijd regelmatig over een vervolg op de next-gen consoles, maar dat deed hij tijdens de vorige generatie ook al. Het is duidelijk dat Ubisoft de game niet vergeten is, maar op dit moment worden we een beetje ongeduldig van het getease en de excuses.

Zoals in de nachtwacht werd vermeld wil men Beyond Good and Evil 2 uitbrengen voor de nieuwe generatie consoles. De ambities van Ancel liegen er niet om. Hij wil de vrijheid die je had in de eerste game nog groter maken. Het doel is een open wereld  bestaande uit verschillende planeten, die je met allerlei voertuigen kunt verkennen. Uiteraard moet het vervolg ook weer een meeslepend verhaal krijgen.

Klinkt helemaal toppie hoor Michel, maar je loopt weer alleen maar te plagen, en daar hebben we nu genoeg van. In 2008 begon het met een eerste filmpje, maar vijf jaar later hebben we nog steeds niets. En wat was dat op de E3 Michel?

Vlak voor het event zette je het bovenstaande plaatje op Facebook, maar de game was op de beursvloer nergens te bekennen! Dat is toch gewoon wreed? Het geweldige eerste deel is nu al bijna tien jaar uit, en we schreeuwen nog steeds om een vervolg, zie je dat dan niet? Aan het werk jij, handen uit de mouwen, peper in je reet, we weten niet hoe je dat in het Frans zegt, maar maak gewoon die game!

Bron: Power Unlimited

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d