“Blijf weg van DRM, Sony” Twitter campagne

28 mei 2013 om 11:36 door Metro redactie

De échte Sony-fans reageren op een geheel eigen manier op de geruchten rondom Xbox One wat betreft DRM en het tweedehands games gedoe. In plaats van te keer te gaan als een rage-kind, uiten deze PS-liefhebbers op kalme wijze hun zorgen aan Sony. Overal op the interwebz galmde het van fanaten die Sony duidelijk wilden maken dat de PS4 niet het schijnbare beleid van Xbox One moet volgen, maar op NeoGAF kwamen ze pas echt bijeen. Een Twitter campagne werd gestart om Sony bewust te maken van de algemene opinie over DRM en is nu al op meerdere sites te vinden.

Post relevante tweets met de hashtags #PS4NoDRM en #PS4USEDGAMES en je doet al mee! De campagne suggereert ook dat tweets sturen naar hoogaanstaande Sony-werknemers, zoals Shuhei Yoshida en John Koller, wel eens zou kunnen helpen.

Het mooie is dat een paar mannetjes bij Sony al gereageerd hebben en niet op de bemoei-jullie-er-niet-mee-manier!

 

Het is dus duidelijk dat Sony de echte fans een warm hart toedraagt en vice versa, een mooi iets. Toch heeft het bedrijf achter de PS4 nog niks losgelaten over een eventueel DRM en tweedehands games beleid, maar het is in ieder geval duidelijk hoe hun gebruikers erover denken!

Bron: Power Unlimited

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!