PUmmunity Spreekt: Game dates

24 maart 2013 om 10:03 door Metro redactie
PUmmunity Spreekt: Game dates

Onze allerliefste PU-leden zijn weer eens druk in de weer geweest met topics aanmaken en het was dan ook weer een levendige boel. De jury had moeite met het uitzoeken van een top 3, maar wat moet, dat moet, dus ook deze keer hebben we een aantal onmisbare discussies verzameld!

Game PC Guide

Lagt je laptopje altijd als de tyfus wanneer je probeert die leuke MMO te spelen? Vind je het eens tijd om een game PC te bouwen, maar je hebt geen geld en je weet niet hoe? Hier is de oplossing! Is het een eigen monteur, is het 't winnende lot van de loterij?! Nee, niet bepaald, maar wel een erg handige what-to-buy guide! Zoek je prijsklasse in dit topic uit en die game PC komt net ietsjes dichterbij!

Game Dates

Lekker romantisch. Knus die headset over elkaars oren schuiven onder het genot van het felle licht van jullie beeldschermen.

Dat is (helaas) niet het onderwerp hier, alhoewel sommigen daar misschien wel op hoopten na het zien van de titel. Maar wil je in plaats daarvan lekker online gamen met je mede-PU-leden? Dit is de place 2 be.

Hoe ging die ook alweer?

Iedereen kent het wel: Je hebt een bepaald deuntje in je hoofd en het blijft je de hele dag folteren totdat je je kunt herinneren hoe het ook alweer heet. Hetzelfde geldt voor films en games. Post je aanvraag hier en misschien word je verder geholpen door de brave burgers van the interwebz.

Dat was het dan weer! Zat jouw epische topic er niet tussen? Vreesch niet; nieuwe ronden, nieuwe kansen! Blijf dus vooral zo doorgaan en misschien komt jouw eigen dingetje ook eens in de PUmmunity Spreekt!

Bron: Power Unlimited

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d