Erik Jonk
Erik Jonk Geld & Carrière 15 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Wat voor horecaheld word jij?

Onafgebroken kolkt het, supporters zingen en springen en de sfeer dreunt door de muren in de Johan Cruijff ArenA. Dan is het rust en stromen de tribunes leeg, massaal naar de bar in een feestelijke optocht. Om dan je hoofd koel te houden en iedereen snel en vrolijk van een perfect getapt biertje te voorzien: dat is een vak. Een prachtig vak, dat helden nodig heeft. Die horecahelden zoekt Hospitality Heroes; een uitzendbureau voor kwalititeitshorecapersoneel. En als ze gevonden zijn, begint de training. Van gastvrijheidstrainingen tot taptrainingen. Er is genoeg kans tot ontwikkeling.

Van ArenA tot Rijksmuseum

Hospitality Heroes biedt niet alleen meer kennis van zaken, maar ook afwisseling. In collega’s én in werkplekken. Vanavond nog horecaheld in de Johan Cruiijff ArenA, morgen in het Rijksmuseum, bij de Harbour Club, of in het Postillion Hotel. Stuk voor stuk prachtlocaties die zoeken naar kwaliteit. Kwaliteit die beloond wordt, met een goed salaris en volop flexibiliteit in het bepalen van eigen uren.

Een uitdaging, vindt directeur Robbert Vlaanderen, zeker in deze krappe markt. „De afgelopen jaren zien we dat er te vaak concessies worden gedaan, en dat er te vaak voor handjes wordt gekozen in plaats van voor mensen met gevoel voor gastvrijheid. Terwijl dát het belangrijkste is: gastvrijheid, onmisbaar voor een horecaheld. Of ze nu jarenlang ervaring hebben of net komen kijken.”

Saai is het nooit

Dat moet dus een constante factor zijn, zoals Hospitality Heroes dat voor zijn helden is, waar ze ook ingezet worden. Saai is het nooit met al die afwisseling in plekken, collega’s, gasten en sfeer.
Maar altijd goed geregeld.

Check de vacatures op de website

…of app ons op 06 – 405 103 25.

Vestigingen

Hospitality Heroes Amsterdam, Amsteldijk 128A, 1078 RT Amsterdam

T. +31 (0)85 – 070 69 69

E. [email protected]

Hospitality Heroes Huizen, Plein 2000 29, 1271 KK Huizen

T. +31 (0)35 – 526 30 15

E. [email protected]

Hospitality Heroes Utrecht, Biltstraat 449, 3572 AW Utrecht

T. +31 (0)85 – 070 69 60

E. [email protected]

In samenwerking met Hospitality Heroes

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.