Van Beek betreurt vertrek leermeester Boulahrouz

13 april 2015 om 10:14 door Lentin Goodijk
Van Beek betreurt vertrek leermeester Boulahrouz

Sven van Beek is bezig aan zijn eerste seizoen als vaste basisspeler bij Feyenoord. Afgelopen zomer werd Khalid Boulahrouz gehaald als concurrent voor de 20-jarige verdediger, maar Van Beek doet het zo goed dat Boulahrouz nauwelijks aan spelen in het centrum van de verdediging is toegekomen.

Het eenjarige contract van Boulahrouz wordt dan ook niet verlengd. Minder concurrentie dus voor Van Beek, maar 'de kannibaal' was niet alleen een concurrent voor de verdediger: "Ik heb veel van Boulahrouz geleerd. Vooral om meedogenloos te zijn in de duels. Dan ben ik van mezelf al, maar op sommige momenten moet je nóg feller zijn. Daar heeft hij me goed bij geholpen. Ik vind het jammer dat hij weggaat."

Stappen

Over de vraag of hij zelf van plan is te blijven, is Van Beek duidelijk: "Dat is wel de bedoeling ja. Ik heb echt stappen gezet dit seizoen en wil die stijgende lijn volgend jaar doortrekken."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!