Drogba krijgt award voor inzet buiten het voetbal

30 april 2015 om 15:11 door Lentin Goodijk
Drogba krijgt award voor inzet buiten het voetbal
Screenshot van YouTube.

Didier Drogba heeft de 'Spirit of the Game Award' ontvangen voor zijn verrichtingen buiten het voetbal. De 37-jarige spits van Chelsea heeft in zijn geboorteland Ivoorkust een eigen stichting waar kinderen onderwijs en medische hulp krijgen. Ook liet Drogba een ziekenhuis bouwen in de hoofdstad Abidjan.

"Mijn droom om in de Premier League te spelen heb ik kunnen verwezenlijken. Nu wil ik de Ivoriaanse kinderen helpen om ook hun dromen te laten uitkomen. Voor mij is er niets mooiers dan de glimlach van een kind. Daarom probeer ik te helpen." vertelt Drogba in een video over de Didier Drogba Foundation.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!