Froome voelt zich ondanks val goed

29 augustus 2014 om 20:15 door © 2014 ANP
Froome voelt zich ondanks val goed

ALCAUDETE (ANP) - Chris Froome ging vrijdag in de zevende etappe van de Ronde van Spanje onderuit, maar die val bleef volgens de renner van Sky zonder grote gevolgen. ,,Ik voel me goed, de valpartij was gewoon pech. Gelukkig ben ik relatief ongeschonden.''

Froome kwam met schaafwonden over de finish en had na de valpartij zo'n 15 kilometer nodig om met een klein groepje weer aansluiting te vinden bij het peloton. Hij finishte in de kop van het peloton en werd 7e in de daguitslag.

In het algemeen klassement blijft de Keniaanse Brit 4e, op 20 seconden van de Spaanse leider Alejandro Valverde (Movistar).

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d