WK 2014: scheidsrechter Kuipers niet in actie tijdens kwartfinales

3 juli 2014 om 10:11 door ANP
WK 2014: scheidsrechter Kuipers niet in actie tijdens kwartfinales

De FIFA heeft scheidsrechter Björn Kuipers niet aangewezen voor een wedstrijd op de eerste dag van de kwartfinales bij het WK voetbal. De Argentijn Néstor Pitana fluit vrijdag het duel tussen Duitsland en Frankrijk, terwijl de Spanjaard Carlos Velasco is aangesteld voor Brazilië - Colombia. De scheidsrechters voor Nederland - Costa Rica en Argentinië - België worden donderdag bekend. Vanwege het belang voor Nederland in deze duels lijkt het uitgesloten dat Kuipers zaterdag in actie zal komen.

Kuipers floot op dit WK met zijn vaste grensrechters Erwin Zeinstra en Sander van Roekel de achtste finale tussen Colombia en Uruguay en de groepsduels Engeland - Italië en Zwitserland - Frankrijk. Daarnaast fungeerde hij als vierde man bij het groepsduel tussen Frankrijk en Ecuador.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d