Tour onzeker voor Matthews

3 juli 2014 om 10:50 door © 2014 ANP
Tour onzeker voor Matthews

LEEDS (ANP) - Het is onduidelijk of Michael Matthews zaterdag zijn opwachting kan maken in de Ronde van Frankrijk. De Australische renner van Orica-GreenEdge kwam deze week ten val in de training. Hij heeft zes hechtingen in zijn hand.

,,Hij heeft behoorlijk pijn'', licht ploegleider Matt White toe in de Australische krant Sydney Morning Herald. ,,Donderdag zal hij een beetje gaan fietsen op de hometrainer, we moeten kijken hoe dat gaat. Maar het is niet ideaal om de Tour in te gaan met hechtingen in je hand.''

Het is de bedoeling dat Matthews dit jaar debuteert in de Tour. Hij reed dit jaar ook de Giro. Hij won de zesde etappe en had een aantal dagen de roze leiderstrui om zijn schouders.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d