Rugklachten hinderen Lewis Hamilton

22 juli 2014 om 10:48 door © 2014 ANP
Rugklachten hinderen Lewis Hamilton

LONDEN (ANP) - Lewis Hamilton heeft behoorlijke rugklachten overgehouden aan zijn crash tijdens de kwalificatietraining bij de Grote Prijs van Duitsland. ,,Mijn knie is niet het probleem, maar wel mijn rug en mijn nek. Vooral mijn rug doet meer pijn dan normaal'', zegt de autocoureur van Mercedes dinsdag in de Britse media.

Zijn deelname aan de Grote Prijs van Hongarije is volgens Hamilton echter niet in gevaar. Hij zal voor zijn rug een speciale behandeling ondergaan die hem fit moet krijgen voor de race van komend weekeinde.

Hamilton kwam zaterdag in de bandenstapel terecht door een defecte voorrem. Hij moest zondag vanaf de 20e plek starten, maar eindigde toch nog op de derde plaats.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d