WK 2014 Video: Heerlijke goal Van Persie in flipboek

15 juni 2014 om 16:14 door Jurgen van der Hoeven
WK 2014 Video: Heerlijke goal Van Persie in flipboek

De prachtige gelijkmaker van Robin van Persie tegen Spanje is nu ook terug te zien in een zogeheten flipboek. En omdat'ie zo mooi is kunnen we daar best van genieten. Bekijk hierboven de duikkopgoal van Van Persie op een andere manier.

Een flipboek is een boek die uit heel veel verschillende tekeningen bestaat. Wanneer je deze plaatjes heel snel achter elkaar voorbij laat komen, ontstaat een filmpje. Wij vinden het overigens knap dat de tekenaar nu al klaar is met het boekje. Iets meer dan 24 uur na de treffer stond het doelpunt-in-flipboek al op YouTube.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d