Video: Harde val hooligan Rode Ster Belgrado

18 april 2014 om 14:15 door Jurgen van der Hoeven
Video: Harde val hooligan Rode Ster Belgrado

Een supporter van het Servische Rode Ster Belgrado is op zeer pijnlijke wijze ten val gekomen tijdens de beladen uitwedstrijd van zijn club tegen Novi Pazar. De man moest worden overgebracht naar het ziekenhuis.

De hooligan wilde over een hek in het stadion klimmen toen de fans van Rode Ster de politie aan het uitdagen waren. Dat ging helemaal mis, want zijn poging om aan de andere zijde van het hek te komen mislukte volledig. De supporter verloor zijn evenwicht en viel drie meter naar beneden.

In het ziekenhuis zouden enkele breuken zijn vastgesteld.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d