Video: Golfer duikt water in na aanval zwerm horzels

18 april 2014 om 15:00 door Jurgen van der Hoeven
Video: Golfer duikt water in na aanval zwerm horzels

Angstige momenten voor golfer Pablo Larrazábal tijdens het Maleisië Open. De Spanjaard kreeg het behoorlijk benauwd toen een zwerm horzels het op hem had gemunt op de vijfde hole van de golfbaan in Kuala Lumpur. ''Ze waren drie keer zo groot als bijen. Het waren er wel 30 of 40 en ze staken me. Ik was in paniek'', vertelde hij na zijn angstige avontuur, dat gelukkig goed afliep.

''Ik begon te rennen en andere spelers schreeuwden naar me dat ik in het water moest springen. Dus dook ik in het meer'', aldus Larrazábal, die zo'n 20 keer gestoken werd, maar na een verzachtende injectie toch zijn ronde kon afmaken. De tweede ronde legde hij af in 68 slagen, 4 onder par, en daarmee belandde hij op de 25e plaats in het tussenklassement. ''Dat houdt in dat ik de derde ronde ook mag spelen. Ik zal denk ik heel bang zijn als ik weer de vijfde hole moet spelen. Hopelijk kan ik er snel langs.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d