Polsblessure Djokovic valt mee

22 april 2014 om 16:55 door © 2014 ANP
Polsblessure Djokovic valt mee

MONTE CARLO (ANP) - Tennisser Novak Djokovic heeft zijn fans dinsdag gerustgesteld. De Serviër vreesde dat zijn voorbereiding op het grandslamtoernooi Roland Garros gevaar liep, maar het herstel van zijn polsblessure verloopt sneller dan verwacht. ,,De artsen hebben me verzekerd dat ik op tijd fit ben'', zegt Djokovic op zijn website.

Djokovic werd in de halve finale van het toernooi van Monte Carlo uitgeschakeld door Roger Federer. Dat kwam mede door zijn pijnlijke rechterpols. ,,Ik moet nog wel een korte pauze nemen om volledig te herstellen, maar ik kan me gewoon voorbereiden op Roland Garros'', aldus Djokovic.

De Serviër denkt op tijd klaar te zijn voor het ATP-toernooi in Madrid dat op 4 mei begint. Roland Garros begint 3 weken later.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d