Poels moet Kwiatkowski tot steun zijn

22 april 2014 om 16:55 door © 2014 ANP
Poels moet Kwiatkowski tot steun zijn

BASTENAKEN (ANP) - Wout Poels gaat in de Waalse Pijl opnieuw proberen ploeggenoot Michal Kwiatkowski in de finale tot steun te zijn. De Limburgse wielrenner, die zich zondag voor eigen publiek niet kon onderscheiden, is definitief opgenomen in de selectie van Omega Pharma-QuickStep voor deze Belgische klassieker. De Poolse kopman van de ploeg eindigde dit weekeinde als vijfde in de Amstel Gold Race, gewonnen door Philippe Gilbert.

Gilbert (BMC) staat woensdag uiteraard ook aan de start in Bastenaken. De Belg liet in 2011 al eens zien dat hij zowel op de Cauberg als op de Muur van Hoei zijn slag kan slaan. Hij won dat jaar tevens de Brabantse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d