WADA tevreden over dopingbeleid Jamaica

19 maart 2014 om 18:00 door © 2014 ANP
WADA tevreden over dopingbeleid Jamaica

KINGSTON (ANP) - Jamaica heeft de kritiek op zijn lakse dopingbeleid ter harte genomen en een nieuw controlesysteem gemaakt. ,,Ze hebben precies gedaan wat we hebben geëist voor een deugdelijk testprogramma''', reageerde WADA-directeur David Howman woensdag. ,,We zijn zeer tevreden over de verbeteringen.''

Het complete bestuur van het Jamaicaans antidopingbureau Jadco trad af toen bekend werd dat atleten als Usain Bolt of Yohan Blake 5 maanden voor de Olympische Spelen van Londen 2012 geen enkel onaangekondigd bezoek hadden gekregen van een dopingcontroleur.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d