Paralympiërs bezoeken koning Willem-Alexander

19 maart 2014 om 18:15 door © 2014 ANP
Paralympiërs bezoeken koning Willem-Alexander

DEN HAAG (ANP) - De Nederlandse deelnemers aan de Paralympics van Sotsji hebben woensdagmiddag een bezoek gebracht aan koning Willem-Alexander op Paleis Noordeinde. Dat deden de atleten nadat ze waren gehuldigd in de Grote Kerk van Den Haag in aanwezigheid van onder anderen premier Mark Rutte en minister van sport Edith Schippers. Bij die gelegenheid ontving para-snowboardster Bibian Mentel, de enige medaillewinnares uit de Oranje-equipe, een beeldje uit handen van Schippers.

Ook prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven waren aanwezig bij het fotomoment op Paleis Noordeinde.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d