Nadal en Djokovic zonder te spelen in finale

28 maart 2014 om 23:30 door © 2014 ANP
Nadal en Djokovic zonder te spelen in finale

MIAMI (ANP) - Zonder te spelen hebben Rafael Nadal en Novak Djokovic de finale van het masterstoernooi in Miami bereikt. De tennisliefhebbers in Miami hadden zich vrijdag verheugd op twee mooie halve finales, maar door een bizarre samenloop van omstandigheden zagen ze geen actie op de baan. Zowel Kei Nishikori als Tomas Berdych meldde zich kort voor zijn partij af; de Japanner vanwege een liesblessure, de Tsjech met buikgriep.

Djokovic en Nishikori zouden de dag openen, maar de Japanner had na zijn gewonnen kwartfinale tegen Roger Federer te veel last van zijn linkerlies om te spelen. ,,Ik ben heel teleurgesteld en het spijt me heel erg voor de fans'', aldus Nishikori. Een uur voordat Nadal en Berdych de baan op zouden komen, meldde ook de Tsjech zich ziek af.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d