Landstitel voor ijshockeyers Tilburg Trappers

28 maart 2014 om 23:25 door © 2014 ANP
Landstitel voor ijshockeyers Tilburg Trappers

DEN HAAG (ANP) - De ijshockeyers van Tilburg Trappers zijn voor de 14e keer landskampioen geworden. De ploeg van de Canadese coach Paul Gardner verzekerde zich vrijdag van de titel, door de zesde confrontatie met titelverdediger HYS Den Haag in de finale te winnen: 0-1. Bob Teunissen maakte in de derde en laatste periode het enige doelpunt. Daardoor kwam de stand in de best-of-sevenserie op een beslissende 4-2 voor Tilburg Trappers.

De Brabantse ijshockeyers hadden de titel vorige week voor eigen publiek al kunnen vieren, maar moesten toen in de verlenging buigen voor HYS Den Haag (2-3). Bij de tweede kans, vrijdag in Den Haag, was het wel raak voor de Trappers. De equipe uit Tilburg veroverde eerder dit seizoen al de beker.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d