Del Potro meldt zich af met polsblessure

19 maart 2014 om 17:45 door © 2014 ANP
Del Potro meldt zich af met polsblessure

MIAMI (ANP) - Juan Martin del Potro heeft zich woensdag afgemeld voor het tennistoernooi van Miami. De Argentijn heeft tijdens de training op Crandon Park weer meer last gekregen van zijn linkerpols. De blessure bedierf al een groot deel van zijn seizoen.

,,Ik heb hier enkele dagen getraind en me laten verzorgen in de hoop toch te kunnen spelen, maar het gaat echt niet. Ik heb nog te veel pijn en kan absoluut nog geen wedstrijd aan'', lichtte de Zuid-Amerikaan zijn besluit toe.

Del Potro, de nummer 8 van de wereldranglijst, maakte na zijn voortijdige uitschakeling in het Australian Open in Rotterdam zijn rentree maar kon onder meer door polsklachten zijn titel niet verdedigen. Hij verloor in de kwartfinale van de Let Ernests Gulbis. In Dubai gaf hij na één set in de eerste ronde op. Sinds 24 februari stond hij buitenspel en nu blijkt ook Miami te vroeg te komen.

De Duitser Benjamin Becker vervangt Del Potro lucky loser. Zijn tegenstander in de tweede ronde is de Argentijn Federico Delbonis of de Amerikaan Ryan Harris.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d