Siemerink: we zijn geen wereldtop

2 februari 2014 om 16:40 door © 2014 ANP
Siemerink: we zijn geen wereldtop

OSTRAVA (ANP) - We zijn geen wereldtop in de Daviscup, constateerde captain Jan Siemerink zondag tamelijk nuchter na de nederlaag van het Nederlands team tegen titelverdediger Tsjechië. ,,Uiteindelijk zijn we ook niet kansloos geweest. We hebben ons wel op een positieve manier laten zien en ik vind ook dat we wel thuis horen in de Wereldgroep. Alleen top 10 is hoger dan wat wij in huis hebben.''

Siemerink zag zondag Thiemo de Bakker in drie sets verliezen van de Tsjechische kopman Tomas Berdych. De Westlander kreeg de voorkeur boven Robin Haase. ,,Robin was niet fris meer en Thiemo wel. Als we zaterdag het dubbelspel hadden gewonnen, was het misschien anders geweest. Dan sta je op met nog steeds dat euforische gevoel en adrenaline in je lichaam, maar dat is achteraf.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d