Pavljoetsjenkova wint tennistoernooi Parijs

2 februari 2014 om 18:00 door © 2014 ANP
Pavljoetsjenkova wint tennistoernooi Parijs

PARIJS (ANP) - Anastasia Pavljoetsjenkova heeft zondag verrassend het WTA-tennistoernooi van Parijs gewonnen. De 22-jarige Russin versloeg in de finale de als derde geplaatste Sara Errani. De 4 jaar oudere Italiaanse won nog wel de eerste set met 6-3, maar zag de volgende twee bedrijven met 2-6 en 3-6 naar Pavljoetsjenkova gaan.

Voor de Russische nummer 26 van de wereldranglijst was het haar zesde titel op de WTA-tour. Eerder won ze drie keer het toernooi van Monterrey in Mexico, was ze de beste in de Turkse stad Istanbul en schreef ze vorig jaar het toernooi in het Portugese Oeiras op haar naam.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d