Sijsling tegen Huta Galung in halve finale

24 januari 2014 om 17:15 door © 2014 ANP
Sijsling tegen Huta Galung in halve finale

HEILBRONN (ANP) - Het challengertoernooi van Heilbronn kent dit jaar een Nederlandse finalist. Zowel Igor Sijsling als Jesse Huta Galung bereikte vrijdag de halve eindstrijd van het tennisevenement in de Duitse stad en staan daarin zaterdag tegenover elkaar.

Sijsling, als eerste geplaatst in Heilbronn, was in de kwartfinale vrijdag in twee sets te sterk voor de Italiaanse qualifier Andrea Arnaboldi: 6-4 7-5. Huta Galung, de nummer 6 van de rangschikking, had ook aan twee sets genoeg om de halve eindstrijd te bereiken, ten koste van de Duitser Jan-Lennard Struff: 7-5 7-6 (3).

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d