Jagr in Tsjechische ijshockeyselectie

6 januari 2014 om 23:05 door © 2014 ANP
Jagr in Tsjechische ijshockeyselectie

PRAAG (ANP) - De Tsjechische ijshockeylegende Jaromir Jagr zal ook in Sotsji te bewonderen zijn. Bondscoach Alois Hadamczik maakte maandag bekend dat hij de 41-jarige vedette in zijn olympische selectie heeft opgenomen. Voor Jagr worden het zijn vijfde Winterspelen. Hij was er in 1998 al bij toen Tsjechië in Nagano goud veroverde.

,,We hebben hem nodig. Hij heeft zoveel kwaliteit en moreel goede eigenschappen'', lichtte Hadamczik zijn besluit toe. Hij nam 17 NHL-spelers op in de nationale ploeg, onder wie Patrik Elias (New Jersey Devils) en David Krejci (Boston Bruins).

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d