Hockeyers tegen Australië in halve finale

15 januari 2014 om 17:15 door © 2014 ANP
Hockeyers tegen Australië in halve finale

NEW DELHI (ANP) - De Nederlandse hockeyers spelen vrijdag in de halve finales van de Hockey World League tegen Australië. De regerend wereldkampioen kwam in de kwartfinale tegen India al snel met 2-0 achter te staan, maar herpakte zich vervolgens op overtuigende wijze: 7-2.

Oranje won eerder in de groepsfase met 1-0 van Australië. Ondanks die nederlaag eindigde de ploeg van bondscoach Ric Charlesworth als eerste in groep B met 6 punten uit drie wedstrijden.

De Australische doelpunten tegen India kwamen van Russell Ford (twee) Nicholas Budgeon, Jason Wilson, Glenn Turner, Simon Orchard en Jacob Whetton. De andere halve finale in New Delhi gaat tussen Engeland en Nieuw-Zeeland.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d