Fans mogen naam nieuwe Ferrari kiezen

15 januari 2014 om 16:35 door © 2014 ANP
Fans mogen naam nieuwe Ferrari kiezen

MARANELLO (ANP) - De formule 1-renstal van Ferrari laat alle autosportliefhebbers de naam kiezen van de nieuwe bolide voor het komende seizoen. Het Italiaanse team kwam woensdag met vijf mogelijkheden, waarop via de sociale media gestemd kan worden: F14 T, F14 Maranello, F14 Scuderia, F166 Turbo of F616.

Op 24 januari wordt bekend hoe de rode wagen heet waarmee Fernando Alonso en Kimi Räikkonen dit jaar op jacht gaan naar de wereldtitel.

De nieuwe formule 1-bolide van Ferrari wordt een dag later, op 25 januari, aan het publiek gepresenteerd. 3 dagen daarna beginnen de eerste testsessies op het Spaanse circuit van Jerez. McLaren, Mercedes, Caterham en Williams komen daar ook met hun nieuwe wagen in actie.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d