Dujardin wint Grand Prix

24 januari 2014 om 17:45 door © 2014 ANP
Dujardin wint Grand Prix

AMSTERDAM (ANP) - De Britse dressuuramazone Charlotte Dujardin heeft vrijdag tijdens Jumping Amsterdam de Grand Prix gewonnen. De olympisch kampioene voldeed met haar succespaard Valegro, dat in Nederland werd gefokt, geheel aan de verwachtingen. De jury waardeerde haar proef met een score van 85,82 procent.

De meeste concurrentie kreeg Dujardin van Edward Gal met Glock's Undercover onder het zadel. De beste Nederlandse combinatie kreeg als enige andere ook meer dan een 8 gemiddeld: 81,86. De Duitse routinier Isabell Werth (Don Johnson) eindigde als derde.

Zaterdag staat de kür op muziek voor de wereldbeker op het programma.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d