Video: valt deze man in slaap bij praatje Sepp Blatter?

20 december 2013 om 14:57 door Jurgen van der Hoeven
Video: valt deze man in slaap bij praatje Sepp Blatter?

FIFA-voorzitter Sepp Blatter blijkt voor zijn collega's niet altijd even inspirerend. Op internet zijn beelden opgedoken waarop het erop lijkt dat Abdelilah El Akram, lid van het organisatiecomité van het WK voor clubteams in Marokko, in slaap valt tijdens een persconferentie van de voorzitter van de wereldvoetbalbond.

De voorzitter houdt een praatje over het toernooi, maar El Akram lijkt zijn aandacht er niet bij te kunnen houden. Het lijkt erop dat hij in slaap valt. Blatter praat rustig verder en op het moment dat El Akram weer 'ontwaakt' doet hij alsof hij niets van het hele praatje heeft gemist.

Blatter kwam al vaker in opspraak. Onlangs nog omdat hij slechts elf seconden stil was voor een 'minuut' stilte voor Nelson Mandela.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d