Kromowidjojo laat Duel in the Pool schieten

20 december 2013 om 12:15 door © 2013 ANP
Kromowidjojo laat Duel in the Pool schieten

GLASGOW (ANP) - Ranomi Kromowidjojo zal vrijdag en zaterdag niet het zwembad in Glasgow ingaan voor het Duel in the Pool. De tweevoudig olympisch kampioene is niet fit genoeg om deel te nemen aan de prestigieuze eindejaarswedstrijd tussen de Europese en Amerikaanse zwemmers.

,,Shit. Gehoopt dat rust me beter zou maken. Helaas. Met de dag minder fit, daarom besloten geen Duel in the Pool te zwemmen vandaag en morgen'', twitterde Kromowidjojo vrijdag. De Nederlandse topzwemster liet dinsdag nog het sportgala schieten om zich voor te bereiden op de wedstrijd in Glasgow. Kromowidjojo was genomineerd als beste sportvrouw van 2013, de prijs die uiteindelijk werd gewonnen door Marianne Vos.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d