Hockeyster Van As terug bij Oranje

20 december 2013 om 12:55 door © 2013 ANP
Hockeyster Van As terug bij Oranje

NIEUWEGEIN (ANP) - Naomi van As is na haar kruisbandblessure die ze in mei opliep weer terug in de Nederlandse hockeyselectie. Bondscoach Max Caldas heeft de speelster van Laren opgenomen in zijn 23-koppige trainingsgroep die zich van 13 januari tot en met 3 februari in Zuid-Afrika voorbereidt op het WK dat later in 2014 in Den Haag wordt gehouden.

Van As scheurde in de halve finale van de play-offs om de landstitel een kruisband in haar rechterknie af. Ongeveer een maand geleden maakte ze haar rentree bij haar club. Ze was eind november nog niet fit genoeg om deel te nemen aan de Hockey World League in Argentinië, die door Oranje werd gewonnen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d