Directeur Wakkie treedt terug bij KNHB

28 december 2013 om 18:20 door © 2013 ANP
Directeur Wakkie treedt terug bij KNHB

NIEUWEGEIN (ANP) - Johan Wakkie treedt na het dubbele WK hockey in Den Haag (31 mei - 15 juni 2014) terug als algemeen directeur van de Nederlandse hockeybond (KNHB). De 60-jarige Rotterdammer wil volgens de KNHB zijn actieve loopbaan bij de hockeybond in de maanden na de wereldkampioenschappen beëindigen. De KNHB heeft zaterdag op de website een vacature geplaatst voor een nieuwe algemeen directeur.

Wakkie trad in januari 1994 aan als directeur van de KNHB. Onder zijn leiding groeide hockey in Nederland uit tot een populaire en succesvolle sport. Het komende WK voor mannen en vrouwen in Den Haag is de tweede grote krachtproef voor Wakkie en zijn staf na de mondiale primeur in 1998 in Utrecht.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d