Bos met Brown in Zesdaagse van Rotterdam

11 december 2013 om 15:00 door © 2013 ANP
Bos met Brown in Zesdaagse van Rotterdam

ROTTERDAM (ANP) - Wielrenner Theo Bos keert deze winter voor even terug op de baan. De renner van Belkin vormt samen met teamgenoot Graeme Brown een koppel tijdens de Zesdaagse van Rotterdam. Zowel de Nederlander als de Australiër was in het verleden zeer succesvol op de piste.

,,Ik heb er super veel zin in'', aldus Bos. ,,Ik vind het heel gaaf om met Graeme een koppel te vormen. Hij is iemand met een flinke staat van dienst.'' Brown won onder meer goud op de olympische koppelkoers en ploegenachtervolging tijdens de Spelen van 2004 in Athene. Bos is goed voor vijf wereldtitels en een zilveren medaille op de olympische sprint, eveneens in Athene.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d