Pacers zetten zegereeks voort

12 november 2013 om 07:45 door © 2013 ANP
Pacers zetten zegereeks voort

INDIANAPOLIS (ANP) - De basketballers van Indiana Pacers zetten hun zegereeks in de Amerikaanse NBA gestaag voort. De ploeg uit Indianapolis won maandag (plaatselijke tijd) voor de achtste keer op rij. Memphis Grizzlies was dit keer de verliezer: 95-79. Paul George scoorde 23 punten voor de Pacers, terwijl guard Lance Stephenson een zogeheten triple-double noteerde: 13 punten, 12 assists en 11 rebounds.

San Antonio Spurs is ook in de winning mood. Die ploeg boekte tegen de Philadelphia 76ers de vijfde achtereenvolgende overwinning:109-85. Danny Green maakte 18 punten en Tony Parker 14 voor de Spurs, die dit seizoen nog maar één keer verloren.

Het duel tussen Houston Rockets en Toronto Raptors werd pas in de tweede verlenging beslist. De Rockets wonnen met 110-104 en hadden veel te danken aan hun guard Jeremy Lin. Die liet zich niet door een opkomend griepje vellen en leverde met 31 punten de grootste bijdrage aan de score. Zijn lay-up met nog 33 seconden op de klok in de tweede extra speeltijd gaf het duel de beslissende wending in het voordeel van de Rockets.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d